İSTANBUL / BAHCELİEVLER - Bahçelievler Mevlana Anaokulu

ALİ ÇELİK - OKUL MÜDÜRÜ

1958 Yılında Kastamonu Çatalzeytin ilçesi Duran köyünde doğmuşum.1969-70 Döneminde İlkokulu Duran köyü İlkokulu’nda bitirdim. Sırasıyla 1973 yılında Karabük Fevzi Çakmak Orta Okulu’nu, 1976 yılında Bolu Ticaret ve Meslek Lisesini bitirdikten sonra, Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1978 yılında mezun oldum. 1980 yılında göreve başladım. Sırasıyla Bağcılar 60. Yıl Uçan evler İlköğretim Okulunda 7 yıl öğretmen olarak görev yaptım. Daha sonra 1988 Yılında Bahçelievler Kazım Karabekir İlköğretim Okulunda idareci olarak çalıştım. 2007-2008 Yılları arasında 1.5 Yıl kadar Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdür Vekili olarak görev yaptım. Daha sonra Bahçelievler ilçesi Atatürk İlköğretim Okulunda 6 ay asaleten 2 ay vekâleten olmak üzere toplam 8 ay müdürlük görevinde bulundum. Daha sonra aynı ilçenin Yayla İlköğretim Okulunda 2 yıl müdür vekili olarak çalıştım. Yine Bahçelievler ilçesi Kocasinan İlköğretimde 1 ay kadar Müdürlük görevlendirmesinden sonra, 2011 yılındaki zorunlu idareci yer değişikliği neticesinde 2. Tercihim olan Emlak Konut İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak tayin edildim. MEB Yönetici Görevlendirmeleri kapsamında hazırlanan yönetmelik doğrultusunda 16.12.2014 tarihinde Mevlana İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım. Sizin gibi güzel insanlarla birlikte olmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Bundan sonraki en büyük idealimiz; geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı en güzel şekilde yarınlara hazırlamak olacaktır. evli ve üç çocuk babasıyım. Saygı ve sevgilerimle.